Binnenhuisarchitectuur en Binnenhuisinrichting

Oosters hanglamp Rotterdam

 

De kunst om kunstlicht aan te brengen in een ruimte is zeer oud en kan zowel zijn oorsprong vinden in de keuken als in de culturele aankleding. Vlak voor de eeuwwisseling was de presentatie van de verlichting even belangrijk als de lamp die op tafel werd gehangen.

De lampen die voor de verlichting werden gebruikt, waren aantrekkelijk, en zij waren vaak de enige lichtbron in de vertrekken die door kaarslicht werden verlicht. Bijgevolg was het soms nodig een aantal lampen te hebben om de kamer te verlichten, of hoge statieven waaraan men zwaailampen kon rijgen.

De eerste lampen werden geregen met mensenhaar, en er werd een lont gebrand om het licht te creëren dat door de lont werd gedragen, en vervolgens werd de oxide faiety in het vuur gelegd om het vuurglazuur te vormen. Lampen waren ook een belangrijke versiering, en de verschillende kleuren van het papier dat werd gebruikt om het te richten. De decoratie was zo belangrijk dat het contrast dat werd gecreëerd tussen het papier en de lamp, die met touwen aan het plafond werd opgehangen, van doorslaggevend belang was voor het succes ervan. De lamp stond bekend als de rotor, naar de rotor die aan het dak was geregen. rotor

Doordat wij thans leven in een tijd die volledig geobsedeerd is door consumptie, wat ons leven heeft aangegrepen en in beslag heeft genomen, is verlichting de bepalende factor geworden van binnenhuisarchitecten en voor schematisch ontwerp.

Onze lichtbronnen zijn niet meer de enige, het tijdperk van de elektronica heeft een groot deel van de verlichtingsmarkt weggetrokken. Het is generator- reacties zijn in de dumbamps Hun20e eeuwse vondsten raakten de markten klassieke verlichtingsarmaturen, allemaal verschillende vormen, vormen en maten, maar net zo aantrekkelijk.Een lampekappen is iets dat altijd een belangrijk onderdeel van het interieurontwerp is geweest. De lampenkap in het algemeen is een Lading en het is gemaakt van doek, papier of staal, dus daarom de taak van het versieren is nog nooit zo moeilijk geweest.

In veel gevallen kan een kamer een uitdrukking van formaliteit hebben. Interieurontwerpers moeten de sfeer van de kamer creëren, afhankelijk van de situatie van de kamer, en dus is de lamp, de lampenkap erg belangrijk. Dit is de reden waarom binnenhuisarchitecten zeer snel en efficiënt werken. Meestal is de stijl van een kamer oneindig veel belangrijker voor een binnenhuisarchitect dan de tijd die nodig is om over deze stijl te beslissen.

Ook missen interieurontwerpers die geen enorme hoeveelheid tijd en een doorgelichte achtergrond nodig hebben van de buitengewoon grote verscheidenheid aan smaken die inherent is aan de wereld van de binnenhuisarchitectuur, de meeste opwindende mogelijkheden die op dit moment voor de binnenhuisarchitect beschikbaar zijn. Daarom gaan zij soms zelfs voor wat, voor het ongetrainde oog, een hele prestatie lijkt te zijn.

In de binnenhuisarchitectuur is een van de belangrijkste trends het oriëntaalse, en hoewel deze vorm van binnenhuisarchitectuur zeker niet zo populair is als vroeger werd gedacht, wordt hij nog steeds beschouwd als zeer stijlvol in bepaalde situaties. Veel mensen zijn zeer gedurfd en exotisch in hun gebruik van de term oriëntaals, wat een specifiek ontwerp betekent. De oriëntaalse stijl kan in het begin nogal schokkend zijn voor een Amerikaans persoon, maar die zal er na verloop van tijd aan wennen. Het gebruik van de term betekende vroeger dat er iets oriëntaals in de kamer was.

Samenvattend, als iemand op zoek zou zijn naar binnenhuisdecoratie-advies, zouden jullie waarschijnlijk allebei hetzelfde horen, vooral als hun stijl oosters is. Ze zullen op zoek zijn naar die oosterse look, wat heel goed mogelijk is, zelfs voor mensen die niet op de trends letten. Ze zullen op zoek zijn naar kleur die oosters is. En ze zouden waarschijnlijk meer op zoek naar een bepaald aspect, een bepaalde combinatie die is oosterse dat ze zouden zien. neemt de ruimte op een manier die brengt over dat oosterse kamer en dit zou worden gebaseerd op de meubels die er zijn. Ook zullen ze op zoek naar de coördinerende kleur en het specifieke type van lampen die de juiste sfeer zal creëren. Op het eerste, kan iemand denken dat deze contrasterende elementen van de oosterse kamer niet zal werken. Dat doen ze ook niet. Maar nadat ze eraan gewend zijn geraakt, is de ervaring totaal anders.

Er kunnen meubels in die kamer zijn, of de kleur, de plaatsing van de lampen, de snuisterijen in de kamer, of de vloerbedekking, die oosters is. De oosterse stijl is bereikt en de ontwerper kan zich concentreren op de specifieke kleur, plaatsing samen met de andere elementen, of ze zijn in contrast met dat of gewoon naaienheel aan. De kamer de kamer, weg van het oosterse gevoel ervan. Het resultaat op het einde zou kunnen zijn iets dat is zowel mooi en charmant, en charmant, en interessant en de aandacht te grijpen. Het oosterse. Het hele resultaat volbracht met het kijken waard.

 

LEES MEER : 

Mozaiek lampen

Oosters Interieur rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.