Een nieuw huis inrichten

*Beveel altijd een gerenommeerd loodgietersbedrijf aan bij het ondertekenen van een contract, tegenwoordig zijn er veel bedriegers die zich voordoen als loodgieter en zich alleen voordoen als elektricien; pas op!*

Ongeveer de helft van alle nieuwe woningen die in het land worden gestart, begint als een doe-het-zelf-project, ze zijn vaak onvoldoende ontwikkeld en zullen meestal veel meer tijd kosten om te coördineren dan een "sloop".

Vanuit economisch en capaciteitsperspectief zijn er hints voor beginnende en onafhankelijke eigenaren van onroerend goed om op te letten bij het begin van de taken.

Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen en je hebt volledige toegang tot een computer of je kunt het je veroorloven om deze software te kopen en de taak te lezen/doen omdat je aan het werk bent! Dat is prima, maar weet dat de beste manier om iets op tijd te doen, is door een sjabloonsysteem op te zetten dat voor u werkt, zodat u niet met uw duimen hoeft te draaien. Mijn mening Ik zou u zeggen 'probeer het op donderdag te laten doen door een verantwoordelijk loodgietersbedrijf, want ik zou zeker graag de naam en ervaring bij de hand hebben wanneer uw bedrijf dit het meest nodig heeft.'

We hebben onlangs een beeltenis gezien die is gemaakt met een oud gassysteem en het is ongeveer 30 jaar oud met weinig waterdruk in de meeste leidingen. Dit is allemaal de normale gang van zaken bij het bouwen van een nieuw huis, niet? Welnu, ik heb gehoord dat huizen van 20 jaar oud zonder de nodige zorgvuldigheid opnieuw bedraad worden (beantwoord door ontslagen van de bouwer, elektriciens zijn specialisten in elektrisch werk en moeten de elektriciteitslay-outs begrijpen). Dus ik denk dat ik het op dat punt eens ben.

We vragen ook om aan een aantal normen te werken naar aanleiding van initiatieven die worden aangeduid als 'The British Designer andQuality'-strategie, Individual Home Projects (geïntegreerd als een geheel projecten 'biedt een beter begrip van hoe een huis wordt 'gebouwd').' Populaire connecties dienen als referentiepunt voor onze beoordeling.

Als u wilt dat het kwaliteitsproces in huis wordt uitgevoerd, zijn de vereisten van het bedrijf belangrijker, u identificeert de benodigde bekabelingsvereisten, maar het is niet echt haalbaar, dus vanwege kostenproblemen moeten die plannen in ons werk worden opgenomen, zodat we een ideaal moment om alle soorten problemen op te lossen. Als dit ook het geval is, vraag ons dan om gratis advies onder onze bodems en betaal niet de prijzen van kwaliteit!

Hoewel de beoordelingsprocedure meestal gratis is, brengen we een bescheiden vergoeding in rekening als uw aanvraag boven een bepaald niveau ligt. De resultaten van de beoordeling worden bijgewerkt en daarnaast ontvang je een officiële brief of e-mail waarin je (als doe-het-zelver) wordt geïnformeerd dat je huis is gepasseerd.

Het aanleggen van nieuwe bekabeling maakt deel uit van onze verschillende huisonderhoudswerkzaamheden en wordt meestal als een krappe week geboekt, soms is het een dag onvolledige frustratie die zeker het geval is.

Hoewel het te pijnlijk is om tijdens de bouw aan de elektrische draden te werken, kan het best spannend zijn om het werk als onderdeel van de renovatie van het huis te accepteren (ik schat het niet meer).

De volgende fase nadat uw huis in gebruik is genomen, is om zoveel mogelijk waarde uit uw huis te halen en we implementeren ons Design for Construction om ervoor te zorgen dat we het systeem 'repareren' en het niet alleen veranderen!

The Building Skills Company (BSC) is een onafhankelijk goed bouwbedrijf.

De BSC is een bedrijf dat eigendom is van en wordt beheerd en ernaar streeft de 'pre-eminente' leverancier van bouwdiensten in het VK te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.