Hoe krijg je een professioneel kapsel?

Barbershop Utrecht

 

Het is niet vreemd voor mannen om een Barber Shop te bezoeken. In feite is het tot op zekere hoogte heel normaal, samen met scheren of trimmen. Meestal bezoeken mannen de Barber shop als ze klaar zijn met de taak. De Barber shop wordt ook gebruikt als een plek om even snel een trimbeurt te krijgen.

De stijl van de kapperszaak is dat ze er meestal met z’n tweeën of in kleine groepjes naartoe gaan. Als mannen de kapperszaak te vaak bezoeken, beginnen de stylisten zich zorgen te maken over mannen die door andere mensen worden gedaan. De stylist kan niet anders dan zich afvragen wat het probleem is en waar de mannen zijn. Als de kapper het antwoord niet weet, kan hij het kapsel van de man niet goed doen uitkomen. Het is hun taak om de klant gelukkig te maken. Dit wordt meestal gedaan door een knipbeurt voor te stellen en deze met een fijne tot perfecte schaar uit te voeren.

Een professioneel kapsel laten knippen door een kapper is een geweldige ervaring. Het is het waard. Elke man zou een of ten minste drie kapperszaken moeten hebben. Ze zijn er om mannen te bedienen. Als ze dat niet doen, kan de eigenaar ze kopen. Ze werken als de bestiants. Binnen enkele seconden na het knippen van je haar heeft de kerel zo’n vijf pond haar geabsorbeerd. Het is echt verbazingwekkend.

heeft zijn kapperszaak op wielen en hoeft niet te betalen voor elektriciteit of water. Hij weet dat je niet kunt wachten tot je haar weer groeit. Binnen een paar seconden als je haar weer groeit is hij druk bezig met het knippen ervan. Hij weet dat je er op je best uit wilt zien en hij zorgt ervoor dat je elke service en korting krijgt die mogelijk is.

Hoewel we er allemaal perfect uit willen zien, willen we daar geen grote som geld voor betalen. Denk er maar eens over na, als je je haar zelf thuis zou knippen en je vond het niet mooi, dan was het, toen je het terug kreeg, prijzig!

De meeste kapperszaken zijn eigendom van en worden gerund door mensen die een bescheiden begin hebben gemaakt. Hetzelfde kan gezegd worden over de kapperszaak. Mensen die begonnen met minimumloon baantjes verdienden uiteindelijk goed geld en kochten hun eigen kapperszaak. Dit is wat er gebeurde met Barry Gold, de grootste kapperszaak-eigenaar. Hij was aan het afwassen in een Indiaas restaurant toen hij op een dag het nagels lakken ontdekte. Hij deed daar wat reparaties en besloot toen zelf nagels te gaan lakken. Al snel waren er veel mensen die zelf kapperszaken deden en thuis kapperswerk deden.

Het duurde niet lang of er verschenen mannen in de kapperszaken. Ze kregen meer betaald en waren beter opgeleid. Ze waren ook veiliger en hadden minder ongelukken. Ze konden het haar en de make-up doen. En ze bespaarden bakken met geld op de winkelkosten. Helaas moesten ze de zaak zelf opnieuw uitvinden.

Lees meer

barber

barbier 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.