hoeksofa Fabrikanten

 

Hoekbanken

Hier zijn een paar fabrikanten van hoekbanken opgesomd. De meeste fabrikanten zijn in staat om verschillende stijlen van decozin hun showrooms te maken.

eenentachtig SEER Braziliaanse hoekbank. Deze bank is volledig gemaakt van leer en heeft een uiteinde van microvezel. Het krijgt een classy designer look als het wordt geleverd in volwassen kleuren en tinten. Het wordt geleverd met een functie, zoals de mogelijkheid om de zithoogte te verlagen op 45 graden naar de vloer, zoals vereist door de sitter. Het wordt geleverd met een dubbele ruimte onder de stoel – een grote en een kleine.

Games Computers heeft een L-vormige sofa met microfiber bekleding op een crèmekleurige stof. De prijs is ongeveer $1400.

Lederen Executive 2 900 Unit – Zwart T-Cushion Sofa in Zwart. Dit meubel heeft een met vezelkussens gevuld schuimrubber beklede koffie en kan luxueuzer worden gemaakt door een stijlvolle zwarte lederen bekleding. Het stuk meet Denier: eenzaam honderdveertig centimeter. De afwerking is strak zwart. De breedte, diepte en hoogte zijn elk honderdzeven centimeter. Hoogte -Holpertree

Alera – Lederen Executive Hoeksofa – Zwart. Dit meubel heeft een slaapbank in stof, die onder belasting in een bank kan worden veranderd. Het is gemaakt van een honderd en zeven-kamer hoge dichtheid polyurethaan, dat bestand is tegen vlekken. Het meubel meet respectievelijk honderdvijfennegentig centimeter in hoogte, breedte, diepte en lengte.

Lederen Executive 2 900 eenheid – Zwart T-kussen sofa in zwart. Dit meubel heeft een slaapbank in stof, die onder belasting in een bank kan worden veranderd. Het is gemaakt van een honderd en zeven-kamer hoge dichtheid polyurethaan, dat bestand is tegen vlekken. Het meubel meet honderdvijfennegentig centimeter in hoogte, breedte, diepte en lengte, terwijl de lengte van de rugleuning honderdtwintig centimeter is.

Lederen Executive Cocktail Sofa- Zwart. U heeft de optie om de gehele bank, een kussen en een zitting te kopen. Het meubel meet honderdvijfennegentig centimeter in hoogte, breedte, diepte en lengte, terwijl de lengte van de rugleuning honderdtwintig centimeter is.

 

LEES MEER : 

Slaapbanken

Eetkamertafels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.