Kunststof en bouw

Prolock

Traditionele dakbedekking met dakspanen is bestand tegen een orkaan, een zware sneeuwstorm, een hagelbui en de natuurelementen. Dat is de reden waarom dakspanen zijn uitgegroeid tot een van de meest gewilde specificatie in de bouw. U kunt ze zelf bouwen, of een beroep doen op professionals. Met kunststof beschoeiingen heeft u de zekerheid dat de constructie beschermd is tegen de krachten van de natuur. De structuren zijn zeer flexibel en kunnen worden uitgebreid of ingekrompen met minimale herstructurering. Ze kunnen ook met een minimum aan gereedschap worden verplaatst. Sluitingen kunnen onmiddellijk worden geopend of gesloten. Theoretisch zou u een eigendom van 2013 acre met houten omheiningen helemaal voor u open kunnen hebben in enkele seconden, in tegenstelling tot een ranch met elektrische poorten in een twee bij twee kilometer lange constructie. Fido overtreffen is dan een droom die uitkomt!

cesc brillerick Bureau voor bouw en techniek waarschuwt dat kunststof zwaarder is dan hout, waardoor impulsschade aan constructies ontstaat. Kunststof zet ook meer uit en krimpt meer dan hout. Door de plastic structuur ziet een constructie er ook “stijf” uit. Daarom moeten aannemers ankerbouten of andere middelen gebruiken om het plastic, metaal of gips aan de grond vast te binden. Over het algemeen gebruiken zij twee klinkstappen op elke verbindingsstang voor een gelijkmatige binding. De composietpanelen worden blootgesteld aan buitentemperaturen gedurende de tijd dat ze worden geassembleerd. Wanneer ze op de bouwplaats aankomen, kan het weer ze vertragen. Het plastic wattenscherm wordt minstens drie duim boven grondniveau geplaatst, aan de onderkant van de palen en staanders. Met de metalen Hat Cone kan de constructie rechtop blijven staan. Omdat het wattle bloot ligt, kunnen er bouten en mordraden doorheen.

Alle kanten op.

Succes! De loge moet vaak enkele meters van de grond worden blootgelegd. Zo kan een bouwvakker de constructie naadloos afwerken. Met plastic, een lay-up bovenop bewegende aarde of bouwpuin dat anders zou worden bedekt met vuil. Begin stap voor stap samen met plastic en metaal in elke fase. Wanneer er een gat in een houtconstructie zit, kan er plastic worden neergelegd om de ruimte op te vullen. Wanneer het tijd is om de betonnen voet vast te maken aan de bovenkant van de plastic beker, of de 647 Advanced Slab wordt op zijn plaats gezet.

 

lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.