Wat is SHS?

Bouwplaats beveiliging

SHS biedt allerlei systemen en diensten aan, van webontwikkeling en het opzetten van systemen tot het leveren van fulltime beveiligingspersoneel, technische ondersteuning en dagelijkse log-ins op de persoonlijke systemen van uw huurders. Tijdens de opstartfase richten wij ons op het ontwikkelen van een bedrijf met kosteneffectiviteit. De kennis die in de beginfase van een bedrijf wordt opgedaan, stelt ons in staat u in de toekomst een breder scala aan diensten aan te bieden, allemaal tegen een meer betaalbare prijs, terwijl het hoge kwaliteitsniveau van de dienstverlening in het eerste jaar van uw bedrijf gehandhaafd blijft.

Wij beschikken over een team van technisch onderlegde onderhoudsmensen die zijn opgeleid om beveiligingssystemen zoals toegangscamera’s, alarmen en poorten te lokaliseren, te repareren en te onderhouden, en of deze al dan niet te allen tijde bemand moeten zijn. Onze onderhoudsmensen zijn ook verantwoordelijk voor de bewaking van alle apparatuur in uw gebouw. U zult ze dus nooit zwervend aantreffen, of in een van onze antwoordcentra. Ons doel is om al onze oplossingen zo naadloos mogelijk te laten verlopen, omdat dit op de lange termijn tot lagere kosten leidt.

Waar gaat SHS over?

Het is onze wens om de hospitality industrie standaard van beveiliging & management in de industrie uit te breiden. SHS biedt haar diensten aan op een toegewijd iedereen conciërge niveau.

collegegeld

actuele informatie

tot op de minuut nauwkeurige rapportage over alle aangelegenheden in verband met de beveiligingsapparatuur en -diensten

De bovenstaande inhoud is slechts bedoeld als richtlijn en is niet volledig. U dient een adviseur te instrueren om er zeker van te zijn dat u volledig profiteert van nut Clinton. Het hebben van een goede adviseur is iets dat je moet aandringen op als u uw belangrijkste mensen en activa toe te vertrouwen aan hen.

De beslissing om een bepaald bedrijf te kiezen mag niet zonder onderzoek worden genomen. U mag niet vergeten dat het bij SHS om motivatie gaat en dat de adviseurs het maximale voor u willen doen.

Woodridge SA – De huisbazen zijn weg!

Het trieste van SHS is dat het is begonnen met “Harten Notours” – de wens van iemand anders om een wereldwijd modulair bouwsysteem in te voeren dat milieuvriendelijk en, wat nog belangrijker is, veiliger is.

Voor de verhuurders die niet in de nabijheid van getuigenloze inventieve, technisch superieure beveiligings- en controlesystemen willen wonen en niet willen investeren in informatie-audience, staat SHS op het punt dit hele paradigma voor alle88% van de verhuurders in het VK te veranderen.

Waar gaat SHS over?

SHS staat op het punt om u veel geld te besparen

Daarmee helpen ze de multinationals van weleer…

SHS zal een nieuw modulair bouwsysteem introduceren dat ontworpen is om de verplichtingen van de industrie en de verhuurders zelf…

SHS kost niets om op te zetten!!

Het kost niets om te gebruiken en levert geen kostenbesparing op tijdens de bouwcyclus!!!

SHS moedigt kleine en middelgrote verhuurders aan om deel te nemen…

Plus geeft via een eenvoudig te gebruiken onlinesysteem toegang tot alle informatie die u over SHS nodig hebt – alleen waar bent u en wanneer bent u..

lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.